Kundeudtalelser

Tandlæge Charlotte Bonde, indehaver af CB Tandklinik ApS og Need2No ApS:

“Trine har varetaget mit regnskab i et selskab og min lønadministration på min tandlægeklinik gennem flere år og er en uundværlig konsulent og sparringspartner. Trine er tovholder på regler og love, tidfrister og hun er effektiv. Hun har medarbejdernes tillid og Trine er aldrig bleg for at afsætte tid til den enkelte for at vedkommende forstår fx. en ferieafregning eller lønseddel. God humor og et lyst sind gør det hele endnu nemmere.

Trine er pligtopfyldende , kommer når man kalder ,så hun er “value for money” i bogstavligste forstand.

I mine virksomheder er Trine kommet for at blive.”

Uwe Laigaard, indehaver, Alex Sko:

“Altid godt humør. Altid fleksibel med tidspunkter. Hurtig, billig og præcis. Stor viden om moms og skat.”

Ole Susé, Seniorkonsulent og indehaver, GO-WORK ApS:

“Vi har foreløbig samarbejdet med Trine i lidt over et år, og det fungerer supergodt. Trine er ærlig og direkte i sin kommunikation – og det er ganske enkelt befriende. Hun er fagligt kompetent og har været i stand til at sætte skik på vores bogholderi. Jeg betragter Trine som en del af teamet og vil til enhver tid anbefale hende.”

Rasmus Bjørch Nielsen, indehaver, Prime Trade ApS:

“Vi er meget tilfreds med det fantastiske samarbejde vi har med Trine. Hun har altid styr på sine ting og giver ikke op før alt spiller 100%.

Tingene bliver udført til perfektion. Vi vil helst bruge vores tid på forretningen og ikke på bogholderi. Vi har derfor Trine med ombord så vores regnskab er overskueligt og stemmer 100%. 

Trine ordner vores regnskab så der ikke er en finger at sætte på det. Jeg kan kun anbefale andre at bruge Trine som deres bogholder.”